Produkty pro zelený kokos (2)

Potravinářská kvalita

Potravinářská kvalita

N2O potravinářské kvality je oxid dusný, který, jak můžete uhodnout, se používá v potravinářském průmyslu a má tedy požadovanou kvalitu pro tento průmysl. Tato forma oxidu dusného je totiž čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) potravinářské kvality se používá mimo jiné v šlehačích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v šlehačích na šlehačku a vložen do šlehačkového sifonu, nebo prostřednictvím také dobře známých šlehačkových cartridge. Oxid dusný (N2O) se může smíchat s tukovými látkami zavedenými do šlehačkového sifonu, aby vytvořil pěnu, krém nebo šlehačku. Kromě této výhody je výhodou oxidu dusného (N2O) v potravinářském průmyslu také to, že oxid dusný má antibakteriální vlastnosti. Díky tomu zůstává šlehačka dobrá až 10 dní v lednici.
Šlehačka

Šlehačka

Začněme s tím nejvýraznějším, naší oblíbenou sladkou bílou smetanou, šlehačkou. Logicky, nejchutnější šlehačka se vyrábí s použitím šlehačkových bombiček a šlehačkového sifonu. Protože plyn v šlehačkových bombičkách je pod vysokým tlakem vstřikován do šlehačkového sifonu, kde se mísí se smetanou, vytváří to lahodně nadýchanou šlehačku. 500 ml smetany – 125 g cukru – 2 lžíce vanilkového extraktu – Nabíječ smetany – Sifon na smetanu Smíchejte smetanu, cukr a vanilkový extrakt v šlehačkovém sifonu. Vše důkladně protřepejte, aby se vše dobře promíchalo. Jakmile získá hezkou jednotnou konzistenci, je čas přidat šlehačkovou bombičku přes příslušný otvor v šlehačkovém sifonu.